Yritys

Lääkäriasema Sallabilla on pitkä historia Salossa. Yrityksemme aloitti jo 1950-luvulla, kun Marjatta Lehtola perusti Salon Lääkintälaboratorion. Vuonna 1999 omistajiksi siirtyneet sisarukset Marketta Ahonen ja Tuomo Niskanen vaalivat perheyrityksen arvomaailmaa – ihmisläheisyyttä, paikallisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Myöhemmin mukaan liittyi myös Marketan puoliso Hannu Ahonen. Tuomolla on vetovastuu toimitusjohtajana, Marketta toimii johtavana lääkärinä ja Hannu vastaa IT-hallinnosta.

Lääkäriasema toimi pitkään Rummunlyöjänkadulla. Joulukuussa 2011 muutimme uusiin vastaremontoituihin tiloihin Helsingintielle. Samalla aloimme kutsua itseämme nimellä Lääkäriasema Sallab.

Meillä on vahva jalansija kaikenkokoisten paikallisten yritysten ja julkisen sektorin laitosten työterveyshuollon järjestäjänä. Paikallisia yrityksiä ja organisaatioita on asiakkaina noin 200. Työhyvinvointi on ollut meillä Sallabissa alusta asti sydämen asia. Työterveyshuolto on vuosien varrella kehittynyt moniammatilliseksi kokonaisuudeksi, joka palvelee työyhteisön jokaista työntekijää, johtoa ja omistajia. Toiminta-ajatuksemme on olla kumppani, joka tukee yrityksen henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia ja työssä jaksamista. Moniammatilliseen joukkoomme kuuluu perinteisten työterveyslääkärin ja –hoitajan lisäksi mm. työpsykologi , työfysioterapeutti ja ravitsemusterapeutti.

Työterveyshuollon myötä asiakkaille tutuksi tullut lääkäriasemamme toimii myös yksityisasiakkaiden luotettavana kumppanina. Aukioloajat palvelevat myöhäiseen iltaan sekä myös sunnuntaisin.

Uutena palveluna avasimme keväällä 2014 mielenterveysklinikan, jonka tavoitteena on ollut madaltaa salolaisten kynnystä päästä mielenterveyspalveluiden piiriin, tarvittaessa nopeastikin. Sallabissa toimii useita psykiatreja ja psykoterapeutteja ja hoito on kokonaisvaltaista, asiakkaan tilanteen huomioivaa. Olemme panostaneet myös lasten henkiseen hyvinvointiin. Meillä on tarjota lasten psykiatrin sekä lasten ja nuorten psykoterapeutin palveluita.

Lääkäriasema Sallab toimii yhteistyössä eri paikkakunnilla olevien itsenäisten, kotimaisten lääkäriasemien välillä. Tämä mahdollistaa työterveyshuollon myös valtakunnallisesti.

VARAA AIKA
(02) 727 4100

 

NETTIAJANVARAUS ›